Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus. paspaudę mygtuką „sutinku” arba naršydami toliau patvirtinate savo sutikimą su slapukų įrašymu. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami slapukus. Daugiau apie slapukus ir jų atsisakymą skaitykite. Privatumo politika

SVEIKINAME!
Jūs laimėjote
lydyto sūrio RAMBYNO rinkinį
Dėl prizo atidavimo susisieksime su jumis asmeniškai artimiausiu metu.
Ačiū,
Jūsų registracija sėkminga.
APIE PRODUKTUS

RAMBYNO užkandžiai, 75 g

*Daugiau

RAMBYNO užkandžiai, 75 g

Gardus ir maistingas Premium kokybės sūrio užkandis RAMBYNO.

  • RAMBYNO Traditional, sudėtyje turi kieto sūrio „Džiugas” 26%
  • RAMBYNO su kumpiu
  • RAMBYNO su kepintais svogūnais

Vertės:

  • PREMIUM kokybė: gaminami iš sūrio
  • Be augalinių riebalų
  • Natūraliai rūkyti alksnio medienos dūmų, nemirkyti
  • Apvalkalas:
  • valgomas (pagamintas iš baltymų), todėl nereikia lupti
  • suteikia traškumo
  • jo dėka užkandžiai netepa pirštų – imk ir valgyk!
  • Natūralus baltymų, kalcio ir fosforo šaltinis*

Vartojimas:

Patogi pakuotė: telpa rankinėje, iškylų krepšyje ar darbo stalo stalčiuje.

Pasiimk su savimi, nes išgelbės, kai išalksi

  • darbe,
  • automobilyje,
  • keliaujant,
  • po sporto,
  • žiūrint TV ar
  • vakarėlyje su draugais.

* Baltymai, kalcis ir fosforas:

Traditional:

  1. Kalcio kiekis 655 mg/100g produkto, t.y. 82% RVK*, pakuotėje 491 mg/75 g produkto, t.y. 61% RVK
  2. Fosforo 983 mg/100 g produkto, t.y. 140 % RVK, pakuotėje 737 mg/75 g, t.y. 105% RVK
  3. Baltymų 19 g/ 100 g produkto

 

Su kumpiu:

  1. Kalcio kiekis 686 mg/100g produkto, t.y. 86% RVK, pakuotėje 515 mg/75 g produkto, t.y. 64% RVK
  2. Fosforo 1034 mg/100 g produkto, t.y. 148 % RVK, pakuotėje 776 mg/75 g, t.y. 111% RVK
  3. Baltymų 20 g/ 100 g produkto

 

Su kepintais svogūnais:

  1. Kalcio kiekis 535 mg/100g produkto, t.y. 67% RVK, pakuotėje 401 mg/75 g produkto, t.y. 50% RVK
  2. Fosforo 829 mg/100 g produkto, t.y. 118 % RVK, pakuotėje 622 mg/75 g, t.y. 89% RVK
  3. Baltymų 19 g/ 100 g produkto

 

*RVK – referencinis vartojimo kiekis

Pjaustytas lydytas sūris RAMBYNO, 150 g

*Daugiau

Pjaustytas lydytas sūris RAMBYNO, 150 g

Išskirtinio skonio lydyto sūrio riekelės RAMBYNO.

3 skonių:

  • Tradicinis
  • su kumpiu
  • su žolelėmis

Supjaustytas į lygias apvalias riekeles, kurios pakuotėje atskirtos specialiu popieriumi, tad nesulimpa. Tai ypatingai skanus ir maistingas sūris Jūsų pusryčių sumuštiniams ar greitai paruošiamiems sūrainiams.

Tepamasis sūris RAMBYNO, 175 g

*Daugiau

Tepamasis sūris RAMBYNO, 175 g

5 skoniai:

  • MILDUTĖ Švelnus (mild)
  • Su kietu sūriu DŽIUGAS Gurmaniškas (gourmet)
  • Su kumpiu Sodrus (rich)
  • Su baravykais Gardus (tasty)
  • Su žolelėmis Pikantiškas (Piquant)

Vertės:

  • RAMBYNO Mildutė Nr. 1* Lietuvoje
  • Sudėtyje tik natūralūs ingredientai: sūris, sviestas ir grietinėlė
  • Be augalinių riebalų
  • Švelnios ir tepios konsistencijos
  • Tinka vegetarams (išskyrus su kumpiu)

* Pardavimų vertė, lydytų sūrių kategorijoje pagal „NielsenIQ“ duomenis 2016-2020

Vartojimas:

  • Pusryčiams tepant ant duonos ar sumuštiniams naudojant vietoje sviesto,
  • Padažui gaminti: pašildyti ir gardinti mėgiamus patiekalus
  • Sriubai pagardinti: šaukštas mėgiamo RAMBYNO tepamojo sūrio
  • Makaronų patiekalams

Užkandžiams: kabinti su duonos ar daržovių lazdelėmis

Registracija
Registracija uždaryta
LAIMĖTOJAI
RAMBYNO RINKINIUS LAIMĖJO
  • Mantas Vaidelauskas
  • Violeta Brastauskienė
  • Asta Rimkuvienė
  • Aivaras Avilis
  • Jonas Lukoševičius
  • Kristina
  • Daiva Gaudutiene
  • Rita Kološevska
  • Indrė Lisinskienė
  • Kristina Bartašiūnaitė
  • Evelina Šeštokaitė
  • Viktorija Damskytė
  • Jolita Novikienė
  • MARIJONA GRIGIENĖ
  • Konstantinas Lisinskas
  • Indrė Budžiūtė
  • Vesta Žiemininkienė
  • Gabrielius Kmeliauskas
  • Nora Mikalauskaitė
  • Albertas Narvidas
  • Vaida Paukštienė
  • Jūratė Lapinskienė
  • Gintautas Kopalinaskas
  • Žaneta Raguckienė
  • Žaneta Raguckienė
  • Vilius Matulaitis
  • Marius Laniauskas
  • Virginija Anužienė
  • Tatjana Branickaja
  • Ruta Jonuskyte
  • Inga Ramanauskienė
  • Daina Deinaravičienė
  • Loreta Brazauskienė
  • Andrius Beliakas
  • Nerija Dukauskaitė
  • Emilė Latviūnaitė
  • Jurgita Skukauskaitė
  • Paulina Žilinskė
  • Brigita Augūnė
  • Laura Navojute
  • Jurgita Gaidamovič
  • Kristina Fiodorova
  • Gražina Šimkuvienė
  • Irena Kontromavičienė
  • Jurgita Simokaitiene
  • Liudas Laniauskas
  • Angele Naujaliene
  • Eimantas Augūnas
  • Irena Marcinkienė
  • Diana Tarvydienė
  • Virginija Meldaikienė
  • Laima Kuprienė
  • Rytė Ziminskienė
  • Saulė Užkurėlytė
  • Irena oleinikova
  • Gabrielė Daleckaitė
  • Vida laukagalienė
  • Daiva Venckienė
  • Vida laukagalienė
  • Milda Geležinienė
  • Andrius Pilvinis
  • juozas kratavicius
  • Inga Liekmanienė
  • Jurijus Suchanovas
  • Vilija Paškauskienė
  • Marytė Ramoškienė
  • Evelina Malukaite
  • Audra Januskiene
  • Aidas abišala
  • Romas
  • Vaida Milišauskienė
  • Galina Michailova
  • Rima Vaniarchina
  • Vida laukagalienė
  • Aušra Mikalajūnaitė
  • Irena Kontromavičienė
  • Gražina Šimkuvienė
  • Rita Murauskaitė
  • robertinas zemaitis
  • Andrius Balčiūnas
  • Zinaida Stankevičienė
  • Gintarė Grockytė
  • Audronė Steponavičienė
  • Ona Kukanauskienė
  • Danguole Navickiene
  • Marius Zeimys
  • Dovilė Eibakaitė
  • Renata Andriuškevičienė
  • Eglė Karalienė
  • Rima Jaraminienė
  • Dainius Jokymaitis
  • Eglė Žemaitienė
  • Vilma Knizikevičiūtė
  • Aušra Žukauskienė
  • Kristina Sirvidiene
  • Rasa Buklienė
  • Gabriele Janilionyte
  • Dalia Petraitienė
  • Arūnas Šimkus
  • Ināra Jansone
KUPRINES LAIMĖJO
  • Renata Juodeliene
  • Rasa ŠEIMYTE
  • Aiste RADVILAVICIUTE
  • Danguolė Kuznecovienė
  • Jolita Gelunaite
  • Evelina Kochienė
  • Vita Šileikienė
  • Loreta Gruzdienė
  • Neringa Lozaitienė
  • Justė Gedminaitė
  • Aira Strazdaitė
  • Lina Verbickienė
  • Sandra Šarakauskienė
  • Edita Jaugelyte
  • Benita Paplauskaitė
  • Violeta Žurauskienė
  • Vytenis Matulevičius
  • natalija luksyte
  • Aurimas Grinevicius
  • Gintarė Šiaulytienė
  • Gintarė Šiaulytienė
  • Nijolė Šidlauskienė
  • Rasa Augulytė
  • Rolandas M
  • Ingrida Andriuškevičienė
  • Egidijus Taroza
  • Jurga Motiejūnaitė
  • Irena Zemaitiene
  • Taurima Bunkutė
  • Urtė Lukaitė
DOVANŲ KUPONUS LAIMĖJO
  • Agata Lis
  • Česlava K
  • Marytė Ramunė
Taisyklės

1. ŽAIDIMO ORGANIZATORIUS
„Keliauk ir užkandžiauk“
reklaminė akcija yra pirkėjų žaidimas, toliau – Žaidimas, vykstanti nuo 2022 m. birželio 10 d. iki 2022 m. liepos 31d. Žaidimą padeda vykdyti UAB „Sorbum LT”, J. Jasinskio g. 16G, LT-03163, Vilnius, įmonės registracijos numeris 125767647 (toliau – Vykdytojas), AB „Žemaitijos pienas“ užsakymu, įmonės kodas: 180240752, adresas: Sedos g. 35, LT-87101, Telšiai (toliau – Organizatorius).

2. ŽAIDIMO VYKDYMO TERITORIJA
Visos parduotuvės ir el. parduotuvės, kuriose platinamos Žaidimo prekės, visoje Lietuvos teritorijoje.

3. ŽAIDIMO VYKDYMO LAIKAS

3.1. Laikotarpis, kuriuo galima pirkti Žaidimo prekes ir registruotis Žaidime, prasideda 2022 m.  birželio 10 d. 00.01 val. ir baigiasi 2022 m. liepos 31 d. 23.59 val. Prieš arba po šio laikotarpio atlikta registracija laikoma negaliojančia ir prizų lošimuose nedalyvauja.

3.2. Informacija apie Žaidimą ir Taisyklės skelbiama interneto svetainėje www.rambyno.eu
4. LAIMĖJIMŲ FONDAS
4.1. Laimėjimų fondą sudaro:
4.1.1. Pagrindiniai prizai:

4.1.1.1. 400 EUR vertės dovanų kuponas, įskaitant pridėtinės vertės mokestį, laimėtojo pasirinktai kelionei, organizuojamai kelionių organizatoriaus UAB „TravelDeals LT“. Prizų fonde yra 3 vnt. dovanų kuponų. Laimėtojas, laimėjęs dovanų kuponą, susipažįsta ir sutinka su dovanų kupono sąlygomis: https://www.makalius.lt/dovanu-kuponai/ ;

4.1.1.2. Kelioninės kuprinės su USB jungtimi ir išorine baterija – 30 EUR/vnt. (viso 30 vnt.).

4.1.2.Momentiniai prizai: lydyto sūrio RAMBYNO rinkiniai – 8 EUR/vnt. (viso 100 vnt.).

4.2. Bendra laimėjimų vertė sudaro 2900 EUR (su PVM).

4.3. Prizų spalva gali skirtis nuo Žaidimo komunikacijoje pavaizduotų prizų.
5. LAIMĖTOJŲ SKAIČIUS
Loterijos principu bus atrinkti 133 laimėtojai.
6. DALYVAVIMO SĄLYGOS
6.1. Kad galėtų dalyvauti žaidime, dalyvis nuo 2022 m. birželio 10 d. iki 2022 m. liepos 31 d. bet kurioje Lietuvoje esančioje parduotuvėje arba el. parduotuvėje turi:

6.1.1.    įsigyti bent 1 (vieną) žaidimo lipduku pažymėtą RAMBYNO pakuotę,

  • išsaugoti pirkimą patvirtinantį dokumentą (kasos čekį arba sąskaitą-faktūrą) ir
  • užsiregistruoti dalyvavimui Žaidime interneto svetainėje rambyno.eu. Registruojantis reikia nurodyti čekio numerį, vardą, pavardę, kontaktinį telefoną, elektroninio pašto adresą ir miestą, o jei pirkinys pirktas el. parduotuvėje – sąskaitos-faktūros numerį, vardą, pavardę, kontaktinį telefoną ir elektroninio pašto adresą.
  • Dalyvis gali pasirinkti papildomai įkelti pirkimo dokumento nuotrauką su aiškiai matomais žaidime dalyvaujančiais produktais, pirkimo data ir pirkimo dokumento unikaliu numeriu. Tokiu atveju pirkimo dokumento išsaugoti nebūtina.
  • Registracija yra nemokama.

6.2. Žaidime dalyvauja pirkimo kvitai ar sąskaitos faktūros išduoti žaidimo registracijos laikotarpiu (2022.06.10 00.01 val. iki 2022.07.31 23:59 val.). Sąskaitos faktūros išduotos juridiniams asmenims žaidime dalyvauti negali.

6.3. Pirkimo dokumento išsaugoti nebūtina, jei dalyvis įkėlė Žaidime dalyvaujančio pirkimo dokumento nuotrauką su aiškiai matomais žaidime dalyvaujančiais produktais, pirkimo data ir pirkimo dokumento unikaliu numeriu. Jei nuotrauka nebuvo įkelta, dalyvis turi saugoti pirkimo dokumentą iki 2022 m. rugpjūčio 31 d., nes laimėjimo atveju pirkimo dokumentas yra dalyvavimo žaidime įrodymas ir yra reikalingas atsiimant prizus.

6.4. Jei registracija sėkminga, tai patvirtinanti žinutė pasirodys tinklapyje. Tik sėkmingai užsiregistravę dalyviai dalyvauja žaidime. Neteisingai užsiregistravę dalyviai nedalyvauja žaidime.

6.5. Vienas dalyvis gali dalyvauti Žaidime neribotą kiekį kartų, kiekvieną kartą įsigydamas Žaidimo produktus ir registruodamas skirtingus pirkimo dokumentus, taip padidindamas galimybę laimėti. Unikalų pirkimo dokumentą galima registruoti tik 1 (vieną) kartą nepriklausomai nuo to ar pirkimo dokumente yra daugiau nei vienas žaidime dalyvaujantis produktas.

6.6. Vienas dalyvis gali laimėti tik vieną prizą tą pačią savaitę.

6.7. Žaidimo prekės – lydytas sūris „Rambyno“, kurio įsigijus bent 1 pakuotę galima registruotis į žaidimą:

Eil. Nr. Barkodas Pavadinimas
1 4770299046213 Lydytas tepamas sūris RAMBYNO Mildutė 175 g
2 4770299390873 Lydytas tepamas sūris RAMBYNO su baravykais 175 g
3 4770299046022 Lydytas tepamas sūris RAMBYNO su kumpiu 175 g
4 4770299394680 Lydytas sūrio užkandis RAMBYNO tradicinis 75g
5 4770299394697 Lydytas sūrio užkandis RAMBYNO su kumpiu 75 g
6 4770299394703 Lydytas sūrio užkandis RAMBYNO su kepintais svogūnais 75 g
7 4770299395984 Lydytas tepamas sūris RAMBYNO su kietu sūriu “Džiugas” 175 g
8 4770299395977 Lydytas tepamas sūris RAMBYNO su žalumynais 175 g
9 4770299043175 Lydytas sūris RAMBYNO tradicinis pjaustytas riekelėmis 150 g
10 4770299047135 Lydytas sūris RAMBYNO su kumpiu pjaustytas riekelėmis 150 g
11 4770299397094 Lydytas sūris RAMBYNO su žolelėmis pjaustytas riekelėmis 150 g

 

6.8. Žaidimo prekių taip pat bus galima įsigyti iki arba po 3 punkte nurodyto laikotarpio, bet tokie prekių įsigijimai nesuteikia teisės dalyvauti žaidime.
7. ŽAIDIMO LAIMĖTOJŲ NUSTATYMAS
Apie Momentinio prizo laimėjimą Žaidimo dalyvis yra informuojamas iš karto www.rambyno.eu, paspaudęs nuorodą „Registruokis ir laimėk“; visi Momentinių prizų laimėtojai skelbiami viešai kiekvieną darbo dieną iki 23.59 val. interneto svetainėje www.rambyno.eu.

Pagrindinių prizų laimėtojai bus nustatyti atsitiktiniu būdu atrenkant laimėtojus kompiuterio pagalba šiomis dienomis:

7.1. Pirmas dovanų kupono ir kuprinių laimėtojų traukimas įvyks 2022 m. birželio 27 d. Šiame žaidime dalyvaus visos registracijos, gautos pagal šias Taisykles nuo 2022 m. birželio 10 d. 00:00 val. iki 2022 m. birželio 26 d. 23:59 val. ir atitinkančios minėtas dalyvių sąlygas. Bus ištraukti 11 (vienuolika) laimėtojų: 1 (vienas) dovanų kupono laimėtojas ir 10 (dešimt) kelioninių kuprinių laimėtojų) bei 11 (vienuolika) rezervinių laimėtojų.

7.2. Antras dovanų kupono ir kuprinių laimėtojų traukimas įvyks 2022 m. liepos 18 d. Šiame žaidime dalyvaus visos registracijos, gautos pagal šias Taisykles nuo 2022 m. birželio 27 d. 00:00 val. iki 2022 m. liepos 15 d. 23:59 val. ir atitinkančios minėtas dalyvių sąlygas. Bus ištraukti 11 (vienuolika) laimėtojų: 1 (vienas) dovanų kupono laimėtojas ir 10 (dešimt) kelioninių kuprinių laimėtojų) bei 11 (vienuolika) rezervinių laimėtojų.

7.3. Trečias dovanų kupono ir kuprinių laimėtojų traukimas įvyks 2022 m. rugpjūčio 1 d. Šiame žaidime dalyvaus visos registracijos, gautos pagal šias Taisykles nuo 2022 m. liepos 16 d. 00:00 val. iki 2022 m. liepos 31 d. 23:59 val. ir atitinkančios minėtas dalyvių sąlygas. Bus ištraukti 11 (vienuolika) laimėtojų: 1 (vienas) dovanų kupono laimėtojas ir 10 (dešimt) kelioninių kuprinių laimėtojų bei 11 (vienuolika) rezervinių laimėtojų.

Momentinių prizų laimėtojai Pagrindinių prizų traukime nedalyvauja.

PRIVATUMO POLITIKA
8.1. Asmuo Žaidimo registracijos formoje pažymėdamas, kad susipažino ir sutinka su Žaidimo Taisyklėmis ir sąlygomis, ar registruodamasis internetiniame puslapyje www.rambyno.eu, patvirtina, kad sutinka, jog jo įvestus asmens duomenis gautų bei tvarkytų žaidimo Vykdytojas UAB „Sorbum LT“. Dalyvių asmens duomenys bus tvarkomi žaidimo administravimo, tame tarpe laimėtojų nustatymo ir jų informavimo, prizo perdavimo ir su tuo susijusiais tikslais.
8.2. Registracijos metu bus renkami šie dalyvio asmens duomenys: vardas, pavardė, telefono numeris, el. paštas, kvito (čekio) arba sąskaitos-faktūros numeris. Registruodamiesi Žaidimui, Jūs sutinkate, kad Žaidimo Vykdytojas tvarkytų su Jumis susijusius duomenis, laikydamasis šių Taisyklių bei taikomų teisės aktų reikalavimų.
8.3. Visais atvejais yra laikoma, kad nepilnamečio dalyvio tėvų pareigų turėtojai, leidimą besiregistruojančiam dalyviui dalyvauti Žaidime bei sutikimą tvarkyti jo asmens duomenis, yra davę.
8.4. Žaidimo dalyvis turi teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi jo asmens duomenys, ar bet kada atšaukti savo sutikimą tvarkyti asmens duomenis, pranešdamas apie tai el. paštu win@sorbum.eu taip pat susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis.
8.5. Žaidimo dalyvių pateikta su dalyvavimu žaidime susijusi informacija ir asmens duomenys apibendrinami, apdorojami ir saugomi ir sunaikinti iš duomenų bazės per 2 mėnesius po Žaidimo pabaigos termino., t.y. iki rugsėjo 31 d.
8.6. Duomenų tvarkymui Organizatorius taiko visus saugos ir tvarkymo reikalavimus, numatytus Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos bei kituose įstatymuose. Organizatorius imasi atitinkamų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintų visų duomenų apsaugą nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo, arba netyčinio praradimo, pakeitimo, neįgalioto atskleidimo arba prieigos, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo formų.
8.7. Žaidimo Organizatorius pasilieka teisę neleisti dalyvauti ar diskvalifikuoti iš Žaidimo asmenį, turėdamas pagrindą įtarti, kad asmuo pažeidžia teisės aktų reikalavimus ar šias Žaidimo taisykles bei sąlygas.
LAIMĖTOJŲ PASKELBIMAS
9.1. Laimėtojai bus paskelbti tinklapyje www.rambyno.eu per 3 (tris) darbo dienas po kiekvieno laimėtojų traukimo.
9.2. Žaidimo -Vykdytojas asmeniškai praneš laimėjusiems asmenims apie laimėjimą ir jo atsiėmimą išsiųsdamas el. laišką ir/arba skambindamas registracijos į žaidimą anketoje nurodytu telefono numeriu.
10. LAIMĖJIMŲ ATSIĖMIMAS
10.1. Laimėjimus bus galima atsiimti „Džiugo namuose“ ir „Čia“ parduotuvėse iš anksto susiderinus atvykimo laiką el. paštu: info@rambyno.eu darbo dienomis nuo 09:00 val. iki 16:00 val.
10.2. Kad gautų laimėtą prizą asmuo privalo pateikti pirkinio čekio originalą su atitinkamu čekio numeriu arba el. parduotuvės sąskaitos-faktūros originalą su atitinkamu sąskaitos-faktūros numeriu (jei nebuvo įkelta pirkimo dokumento ir pirkinių nuotrauka, daugiau 6.1.4. punkte), kurie turi būti identiški registruotam numeriui, pirkinio data turi būti žaidimo laikotarpiu nuo, čekyje arba sąskaitoje faktūroje turi būti nurodytas pirkinys – bent 1 pakuotė RAMBYNO; ir asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą (pasą arba ID kortelę).
10.3. Jei laimėtojas neturi galimybės atvykti atsiimti prizo, galima susitarti dėl jo siuntimo paskambinus tel. 8 664 40589 darbo dienomis nuo 09:00 iki 16:00 val. arba el. paštu: info@rambyno.eu iki 2022 m. rugpjūčio 31 d.
10.4. Jei laimėtojas neatvyksta atsiimti prizo arba nesusitaria dėl prizo siuntimo iki 2022 m. rugpjūčio 31 d., jis praranda teisę gauti prizą. Dėl prizo, tokiu atveju, susisiekiama su rezerviniais tos savaitės laimėtojais.
10.5. Atsiimdami laimėtus prizus laimėtojai pasirašo prizo perdavimo–priėmimo aktą. Gavęs prizą ir pasirašęs perdavimo–priėmimo aktą laimėtojas nebegali teikti žaidimo organizatoriui pretenzijų dėl prizo. Žaidimo organizatorius neatsako už prizų laimėtojų nuostolius, galimai atsiradusius naudojant prizą.
10.6. Jei prizo vertė viršija 200 EUR, laimėtojas žaidimo Organizatoriui turės pateikti savo asmens kodą bei gyvenamosios vietos adresą, kurie bus naudojami deklaruoti prizo vertę. Su prizais susijusius mokesčius sumoka Organizatorius.
10.7. Žaidimo organizatorius neprisiima atsakomybės už prizo neįteikimą tais atvejais, kai žaidimo dalyvių pateikta informacija yra neteisinga ar netiksli arba, kai su žaidimo laimėtojais nepavysta susisiekti dėl nuo žaidimo organizatoriaus nepriklausančių priežasčių.
11. PRETENZIJOS IR JŲ NAGRINĖJIMO TVARKA
11.1. Visos pretenzijos dėl Akcijos organizavimo ir (arba) eigos pateikiamos raštiškai Akcijos Užsakovui AB „Žemaitijos pienas“ adresu Sedos g. 35, LT-87101, Telšiai iki 2022 m. rugpjūčio 31 d. su nuoroda „Keliauk ir užkandžiauk“. Skunde išdėstomos visos aplinkybės, jos pagrindžiamos, pridedami skundą pagrindžiantys dokumentai ar jų tinkamai patvirtintos kopijos.
11.2. Pretenzija išnagrinėjama ir atsakymas pateikiamas per 14 kalendorinių dienų.
12. ŽAIDIMO DALYVIAI 12.2. Akcijoje negali dalyvauti AB „Žemaitijos pienas“, UAB „Sorbum LT“ darbuotojai ir jų šeimos nariai (sutuoktiniai, vaikai, vaikaičiai, broliai, seserys, tėvai ir seneliai) – Akcijos laimėtojai (toliau – prizų laimėtojai) tai patvirtina pildydami registracijos formą pažymint, kad susipažino su Taisyklėmis. Konstatavus, kad išvardytų įmonių darbuotojas arba jo šeimos narys dalyvavo Akcijoje ir tapo prizo laimėtoju, prizas jam nebūtų įteikiamas.
12.3. Jeigu šių taisyklių nebūtų laikomasi ir vienu iš laimėtojų taptų asmuo, kuris neturi teisės dalyvauti, laimėjimas liktų žaidimo Organizatoriaus nuosavybė.

13. BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS
13.1. Šiomis taisyklėmis Organizatorius nustato žaidimo organizavimo tvarką. Žaidimo Organizatoriaus ir žaidimo dalyvių teisės ir pareigos nurodytos tik šiose žaidimo taisyklėse. Informacija, pateikta reklaminėje medžiagoje apie žaidimą, yra tik informacinio pobūdžio.
13.2. Žaidimo Organizatorius nėra atsakingas už pasekmes, atsiradusias, jei žaidimo dalyviai nesilaiko šių žaidimo taisyklių.
13.3. Žaidimo dalyvis turi teisę nutraukti dalyvavimą žaidime bet kuriame jo vyksmo etape, pateikęs raštišką
prašymą ir nurodęs konkretaus žaidimo pavadinimą ir žaidimo periodą.
13.4. Dalyvaudamas žaidime ir pateikdamas savo asmens duomenis, registruodamasis jame dalyvauti, asmuo
automatiškai patvirtina, kad sutinka su šiomis taisyklėmis ir, kad žaidimo Organizatorius gali rinkti, tvarkyti ir saugoti dalyvio asmens duomenis organizuodamas Žaidimą, t.y. nustatyti laimėtojus, skelbti juos tinklalapyje www.rambyno.eu, įteikti prizus, įvykdyti mokestines prievoles, susijusias su prizų įteikimu laimėtojams. Pagrindinis asmens duomenų tvarkymo tikslas – nustatyti laimėtojus ir įteikti prizus. Asmens duomenys naudojami tik vieną kartą ir tik šio žaidimo metu.
Žaidimo dalyvis turi teisę susipažinti su žaidimo Organizatoriaus tvarkomais jo asmens duomenimis ir kaip jo
asmens duomenys yra tvarkomi, o Žaidimo Organizatorius privalo pateikti dalyviui informaciją, vadovaujantis LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nuostatomis.
Jei dalyvis nesutinka pateikti žaidimo vykdymui reikalingų asmens duomenų ir nesutinka su tokių duomenų
tvarkymu, jis netenka teisės dalyvauti Žaidime.
13.5 Visą informaciją apie Žaidimą galite rasti www.rambyno.eu, skambindami telefonu +370 615 36324 (darbo dienomis ir darbo valandomis 8:00 – 17:00) arba rašydami win@sorbum.eu.